Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolyának csak úgy dobálták a 10 pontokat (videó)

Oláh Ibolya is két dalt adott elő a Sztárban Sztár elődöntőjében, és kellően meggyőző volt.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az, amit Oláh Ibolya letett az asztalra az első produkciója alatt, csak 10 pontot érhetett. Papott korábban kritikákat, sokak szerint már nem kellene versenyben lennie, ám most begyújtotta a rakétákat, és a lehető legjobbkor.

Ibolya nem hajt magas pontokra, csak élvezi, amit csinál, és Louis Armstrong-ként az eddigi legnagyobb show-val állt elő. Soha ezelőtt nem volt olyan meggyőző Sztárban Sztárban, mint ezen az estén. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Ugyanakkor nem ez volt az egyetlen előadása, mert kapott még egy feladatot. Teljesen más szinten kellett énekelnie, totálosan eltérő karakterként, így ismét izgalmas volt látni az átalakulását.

Ibolya a második előadása során  Joan Jettet vitte színpadra a világ egyik legismertebb dalával. Nagyon feküdt az énekesnőnek a stílus, a dal, és ez egész, amit a produkció képvisel.

Papp Szabi számára kicsit színpadias volt az előadás, de élvezte, akárcsak Tóth Andi, és a többiek. Többségében pozitívak voltak a kritikák, bár az első előadást nem múlta felül, viszont kapott pár 10-est is.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.