Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,84 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
449,04 Ft
Bitcoin
65,859 $

Időzített bomba az ilyen autós: elrettentő videó Érdről

Ezúttal Érdről érkezett egy újabb meghökkentő felvétel a magyar autósok mentalitásáról, mely tökéletes elrettentésnek minősül: így nem szabad vezetni!

...svg content...Fotó: YouTube/BpiAutósok
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Számos videó kering a neten és a közösségi médiában a magyar autósok döbbenetes manővereiről az utakon, most pedig a bpiautosok.hu egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzített egy érthetetlen műveletet egy Suzuki sofőrjétől.

Az olvasó fedélzeti kamerája még januárban rögzítette az esetet Érden, s bár ők szerencsésen megúszták a balesetet, könnyedén nagy baj lehetett volna: a Suzuki ugyanis kicsit benézte a stoptáblás kereszteződést. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Nem is akárhogyan: a sofőr abszolút előremeredve, fékezés nélkül kívánt áthaladni a kereszteződésen, és csak a csodának köszönhető, hogy mindenki megúszta a balesetet.

A videón is jól látszik, hogy nem csupán a kamerás autó és a vétkes Suzuki tört össze, de egy harmadik autó is rosszul járt, mely a jobbról éppen elsőbbséget adó BMW volt:

Vitézy Dávid keményen üzent: Karácsony Gergely megfutamodott

Vitézy Dávid, úgy érzi, Karácsony Gergely megfutamodott az ATV főpolgármester-jelölti vitájától szerdán.

Sztankovics nem akar magyarázkodni a Ferencváros kupaveresége után

Sztankovics első nagy kudarcát élte át a Ferencvárossal a Magyar Kupa döntőjében, melynek végén, ha drámai módon is, de a Paks nyert.

Messi megint megsérült, nem is nyert nélküle az Inter Miami

Az Inter Miami Messi nélkül lépett pályára szerda este az MLS-ben, ami végül gól nélküli döntetlent hozott.