Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolyát tátott szájjal hallgatta a zsűri, eszméletlenül jó volt

Oláh Ibolya is színpadra lépett az elődöntőben, aminek ideje alatt minden eddiginél nagyobb volt a tét.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Összesen már csak öten voltak versenyben a Sztárban Sztár elődöntőjében. Öt énekes, akik lehetőséget kaptak arra, hogy újra megmutassák, mire képesek, és meggyőzzék a közönséget a szavazatokról.

Oláh Ibolya az elődöntő előtt elismerte, igen fáradt, köszönhetően az ingázásoknak is, és mellette rengeteget gyakorol. Egy héttel korábban sok kritikát kapott, és a közösségi médián belül nem kevesen kezdték ki. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Most itt volt az újabb alkalom arra, hogy bizonyítson, bár jelezte, függetlenül attól, hogy fáradt, rendben van. Szereti a csapatot, a stábot, és lenyűgözi, hogy a produkció milyen összhangban áll össze a TV2-nél.

Ibolya harmadikként lépett fel az egyik kedvencének bőrében, és meglepetésre egy olyan legendát választott, aki férfiként vált világsztárrá és legendává. Louis Armstrong-ra esett az énekesnő választása, amivel elismerte, nem könnyítette meg a dolgát, ám nem is ez volt a célja, csak a klasszis bőrébe szeretett volna bújni.

Ibolya nemcsak parádésan utánozta a hangot, hanem 100%-osan is átszellemült, egyértelműen az eddigi legjobb produkciója volt. A zsűri egyetértett ezzel, és magasan is pontozták a produkciót. Kökény Attila a legnagyobb dicsérettel illette Ibolyát, akit eszméletlenül nagy előadónak nevezett, és végig 10 pontot kapott.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.