Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Tóth Gabi tisztázta: „El tudom látni a gyerekemet”

Tóth Gabi elárulta, miért van jelenleg a gyermeke a testvérénél, Tóth Veránál, akik vidéken élik az életüket.

Fotó: Facebook/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabinak rendre szembesülnie kell azzal, hogy megdöbbentő dolgokat írogatnak róla, akár a közösségi médiában, akár máshol. Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy a kislányát kórházba kellett szállítani, de szerencsére már jobban van.

Azt is elárulta, hogy milyen vírus támadta kislánya szervezetét, akiért sokan aggódtak. Jelenleg nem kevesen betegek, többek között Gabi sincs 100%-os állapotban, ami nyilván nem ideális, főleg most, hogy költözés és felújítás közben vannak. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Arra azonban talán ő sem gondolt, újabb cikkek jelennek meg róla, most épp arról, hogy a kislánya Tóth Veráéknál van vidéken. „Megint a hülyeségek..” – írta a posztjában Gabi, majd egy videó kíséretében tisztázta a dolgokat.

Elmondta, mivel a kislánya nemrég hagyhatta el a kórházat, szerette volna, ha eltölt egy kis időt vidéken a friss levegőn, miután az énekesnő még mindig beteg. Nem szerette volna, ha megfertőzi a kislányát, emiatt döntöttek úgy, hogy a kislányára Veráék vigyáznak.

Hangsúlyozta, szerencsére nincs nagy baj, és el tudja látni a gyermekét. „Egy anya, bármilyen beteg, el tudja látni a gyermekét.” Ennek kapcsán mondta el, hogy nem szerette volna, ha bármit átfertőz a kislányára, akinek legyengült az immunrendszere. Gabi videóját erre a linkre kattintva érhetitek el.

„Szóval kitettem egy storyt itt a nagy költözés közepette , ha érdekel benneteket, akkor inkább azt nézzétek, ne a likevadász oldalakat. Csodás napot, mindenkinek jobbulást mindazoknak, akik hasonló cipőben járnak.”

„Ui: Hannika szuperül van! Voltunk kontrollvizsgálaton a hét elején. és teljesen meggyógyult. Boldog vagyok, picit betegen is! Ha ő jól van, akkor én is.” – írta a posztjában Gabi a Facebook oldalán.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.