Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Egészen közelről fotózták Rita Orát bikiniben (fotók)

Rita Ora több mint büszke lehet a vonalaira, és amikor bikiniben fotózzák, pláne látszik rajta a kemény edzésmunka.

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy unalmas lenne Rita Ora élete, már csak amiatt sem, mert egy világsztárról beszélünk. Egy olyan világsztárról, akiért odavannak a férfiak, és csak ájuldoznak a formája láttán.

Legyünk őszintén, meg tudjuk érteni a bókokat, mert Rita valóban kivételes személyiség, és ez nemcsak a formájára értendő. Egy igazán sugárzó karakter, aki maximálisan tisztában van az erősségeivel. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Remek hangulatot tud csinálni, imád nevetni, és mint azt láthatjuk, posztolni is. A több mint 16 millió követőt számláló Instagram oldalán rendkívül aktív, nagyon ritka, amikor hosszabb időre eltűnik a felületről.

Noha sok hasonló tartalma van, valamiért nála ezt nem tudják megunni az emberek. Ez különösen igaz, ha például bikiniben látják, ami a nők számára hatalmas motivációt adhat, mint legutóbb a parton.

Sokan szeretnének ilyen formákat, vonalakat, de ez kemény munka, egészséges életmód, és így tovább. Rita nemcsak csinos és szexi, hanem stílusos is, és imádja magán a különböző izgalmas kiegészítőket.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.