Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

HONOR Magic5 Lite: strapabíró és stílusos

Az új készülék stílusos formatervezéssel és strapabíró kialakítással érkezik, és meglepően extrém hőállósággal látták el.

Fotó: HONOR
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HONOR Magic5 Lite testesíti meg a HONOR elköteleződését abban, hogy strapabíró kialakítással és stílusos formatervezéssel lássa el kiváló minőségű okostelefonjait.

A HONOR szigorú strapabírósági tesztjei

A HONOR a Magic5 Lite-ot különböző specifikus teszteknek veti alá annak érdekében, hogy biztosan kibírja a napi használattal járó kopást és elhasználódást, így biztosítva, hogy a készülék megbízható társa legyen a felhasználóknak. Ilyen tesztek például: Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

⦁ A bekapcsológomb tesztje: 200 ezerszer tesztelik a hosszú élettartam garantálásához.
⦁ Az érintőképernyő tesztje: 800 ezer ismétlődő használattal a képernyő állóképességét teszik próbára.
⦁ Extrém hőállóság: a Magic5 Lite -40°C-tól 70°C-ig terjedő hőmérsékletnek van kitéve, hogy optimálisan teljesítsen minden környezetben.

Az anyagválogatás és formatervezés varázsa

A HONOR Magic5 Lite lenyűgöző strapabíróságának titka az ökotudatos anyagok és innovatív formatervezési döntések alapos kiválasztása. Az eszközt kiváló minőségű, robusztus anyagokból gyártják, amik kiállják az idő próbáját. Emellett a részletes formatervezési folyamat garantálja azt, hogy a Magic5 Lite minden aspektusa – a belső komponensek elhelyezésétől a külső vázig – optimalizálva van.

A HONOR K+F csapata a felsoroltakon túl is folyamatosan kutatja és értékeli az új technológiákat és gyártási technikákat, ezzel fokozva tovább a Magic5 Lite értékeit. Ez az innováció iránti elköteleződés biztosítja azt, hogy az eszköz élen jár az okostelefonok piacán, példát mutatva a minőségben.

A Magic5 Lite próbatétele: strapabírósági tesztek

A Magic5 Lite kialakításának tesztelése során is szigorú próbáknak van kitéve a telefon:

⦁ Márványra-ejtési teszt: a Magic5 Lite átment az 1m-ről végzett márványra ejtési teszten, ami a készülék ellenállóságát mutatja.
⦁ 1m-es ejtési tesztek: A Magic5 Lite-nak 2 az 5-höz a meghibásodási aránya 300 teszt után, ami a készülék erejét szemlélteti.
⦁ 50 cm-es ejtési tesztek: A telefon 750 teszt után kezd repedezni, ami remek példa a strapabíróságára.
⦁ 50 cm-es random ejtési tesztek: A telefon ebben az esetben is 750 teszt után kezd csak el repedezni.

Ezek az alapos, átfogó tesztek megerősítik azt, hogy a HONOR Magic5 Lite képes kibírni a hétköznapi használattal járó kihívásokat, így az eszköz nem csak jól néz ki, de strapabíró is.

A HONOR Magic5 Lite tehát a stílus, a strapabíróság és az innováció új mérföldköve egyetlen készülékben. A csúcskategóriás K+F-fel, a kimagasló formatervezéssel és az alapos teszteléssel a HONOR Magic5 Lite kiválóan szemlélteti a HONOR elköteleződését az iránt, hogy minőségi, megbízható és stílusos telefonokat készítsen. A HONOR Magic5 Lite a linkekre kattintva a Telekom, a Vodafone, a Yettel és az eMag kínálatából szerezhető be.   

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.