Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

Karácsony Gergely: nem vagyok elég kemény, úgy látszik

Budapest főpolgármestere elmondta, nem kerékpárral jár munkába, mert ahhoz túlságosan hideg van.

Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2023. március 29-én. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Magyar Nemzet beszámolója alapján nemrégiben a Fidesz Budapest közösségi médiás oldalán jelent meg egy rövid videó, amelyben Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere arra volt kíváncsi, vajon kerékpárral érkezett-e munkába a főpolgármester.

„Nem, mert hideg van és én nem vagyok elég kemény úgy látszik” Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

– válaszolta Karácsony Gergely a Fővárosi Közgyűlés tegnapi ülésén.

A főpolgármester válaszához a Fidesz Budapest azt fűzte hozzá a Facebookon közzétett bejegyzésében: „végülis, ha a buszsávban is lehet közlekedni, kikerülve az általa okozott dugókat”.

Mint ismeretes, korábban nyilvánosságra került egy videófelvétel, amely azt bizonyítja, hogy Karácsony Gergely a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túlteszi magát, autója ugyanis a buszsávot használja.

Ezt követően azt kérdezték a főpolgármestertől, elfogadhatónak tartja-e azt, ha az autósok a buszsávot használják arra, hogy kikerüljék a dugót, mire azt felelte, „nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna”, ám ha mégis, majd elbeszélget a sofőrjével.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.