Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Fontos korlátozást vezet be a Google Drive, szinte minden felhasználót érint!

Érdemes időben lépni, mivel a Google Drive 5 millió elemre limitálja a tárolható fájlok számát.

Fotó: Unsplash/Elle Cartier
Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A CNET jelentése szerint a Google Drive 5 millió elemre limitálja a tárolható fájlok számát, a változást pedig hétfőn a Google Workspace szóvivője is megerősítette.

Első körben egy Reddit-felhasználó számolt be arról, hogy a Google előzetes figyelmeztetés nélkül korlátozást vezetett be a Google Drive-fiókok esetében. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

A Reddit-felhasználó jelezte, hogy már február 14-e környékén érkeztek az értesítések annak kapcsán, hogy sikertelenek voltak a feltöltések: a Google Workspace szóvivője ennek kapcsán megerősítette, hogy egyes felhasználók összesen 5 millió elemet hozhatnak létre a Google Drive-ban.

Mindezt azzal indokolta, hogy csak így tudják fenntartani a megbízható teljesítményt, ám a szóvivő azt is megjegyezte, hogy ez a változtatás csak a felhasználók egy részét érinti, akiknek azt javasolta, hogy töröljék a felesleges fájlokat tárhelyükről.

Sok felhasználót érint azonban a változtatás, akiknek hatalmas mennyiségű fájl gyűlt össze Drive-fiókjukban, így most egyszerre kell több millió elemtől megszabadulniuk.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.