Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Összeütközött két amerikai katonai helikopter, többen meghalhattak

A jelentések szerint többen életüket veszthették, miután összeütközött és lezuhant két amerikai katonai helikopter Kentuckyban.

Fotó: EPA/TOMS KALNINS
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legénység tagjai két HH60 Blackhawk típusú helikopterrel repültek egy rutin kiképzési feladat során, mielőtt helyi idő szerint szerda este 10 óra körül lezuhantak Fort Campbellben. Erről a katonai bázis adott ki közleményt, melyben hozzáteszik, a személyzet tagjainak állapota nem ismert.

A közleményben foglaltak szerint a parancsnokság jelenleg a katonákra és azok családjaikra koncentrál. A helyszínen tartózkodó amerikai hadsereg egyik katonája viszont megerősítette, többen meghaltak a balesetben. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Erről a Sky News jelentett a WKDZ helyi rádióállomásra hivatkozva. Kentucky kormányzója, Andy Beshear azt mondta, halálos áldozatokra számítanak, és később újabb információkat fognak megosztani.

A balesetben lezuhant helikopterek a 101. légideszant hadosztályhoz tartoztak, amely „Sikító Sasokként” néven ismert. Pillanatnyilag nem tudni, hányan tartózkodtak a gépeken, és mi okozhatta a tragédiát.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.