Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Iszak Eszti mindent vitt ezzel a képpel: 10/10

Nem mehettünk el szó nélkül Iszak Eszter egyik legutóbb képe mellett, mely mondatni tökéletesre sikeredett. A magyar modell és műsorvezető közel 33 évesen is csodálatosan néz ki.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nem mehettünk el szó nélkül Iszak Eszter egyik legutóbb képe mellett, mely mondatni tökéletesre sikeredett. A magyar modell és műsorvezető közel 33 évesen is csodálatosan néz ki.

A magyar sztárok szüntelenül próbálják kihasználni az adandó lehetőségeket a nyaralásra az utolsó igazán forró nyári hetekben, bár a szeptember sem ígérkezik rossznak és egyes külföldi helyeken tovább tart a nyár. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Ciprus az egyik legkülönlegesebb, ahol Iszak Eszti tavaly járt először, és egy olyan környezet fogadta, mely azonnal magával ragadta. Valóban egészen különleges, ami a mesés szigeten elénk tárul, és erős pozitív energiákat sugároz felénk.

„Tavaly jártam először Cipruson és teljesen beleszerettem. A gyönyörű tengerpartjai, a finom ételei és a fantasztikus időjárása mellett a növényzet az, ami magával ragadott.” – írta Eszti a hivatalos Instagram oldalán, aminek már 200 ezer követője van.

A híres modellről szívesen írunk, mert egy igazán kedves karakter, akiről egy pozitív kép alakulhatott ki bennünk. Novemberben lesz 33 éves, tehát krisztusi korba lép, ami mindig egy érdekes számot jelent a nők számára.

Eszti ciprusi képe pedig önmagáért beszél, kezdve a beállással, a modell formájával, a fürdőruhával, a kiegészítőkkel, és magával a környezettel. Nem lehet belekötni, és várjuk a következő remek felvételeket, akárcsak a követők.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/bombasztikus-formaban-sarka-kata-az-egyik-legszebb-hiressegunk/

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.