Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

Conte először szólalt meg a menesztését követően, a Tottenham drukkereinek üzent

Utána a vízözön – Conte távozásával szinte biztosan nehéz hetek várnak a csapatra.

MTI/EPA/Roberto Bregani
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Vasárnapi menesztését követően először szólalt meg Antonio Conte, aki ezúttal már nem kritizálta sem a játékosokat, sem pedig a klubvezetést, csupán köszönetet mondott a támogatóinak, és elköszönt a szurkolóktól.

Conte az Instagramon az alábbi sorokat írta „A futball a szenvedély. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki osztozott a szenvedélyemben és abban, amilyen intenzitással együtt éltem a futballal” – írta. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

„Egy külön gondolat a szurkolóknak, akik mindig támogatásukról és elismerésükről tettek tanúbizonyságot: felejthetetlen volt hallani, ahogy a nevemet éneklik. A közös utunk most véget ért, de minden jót kívánok a jövőre nézve” – tette hozzá.

Az 53 éves olasz szakember 2021 novemberében érkezett a csapathoz, nyáron pedig elérték a Bajnokok Ligája indulást érő pozíciót. Az idei szezon már jóval kevésbé volt sikeres, hiszen nemrég kiestek a BL-ből, az FA-kupából, valamint a bajnokságban is bukdácsol a Spurs – emlékeztetett a Mirror.

A bajnokság hajrájában Cristian Stellini ideiglenes edzőnek egyáltalán nem lesz könnyű dolga, hiszen bár még a negyedik helyen áll a Tottenham a táblázaton, a Newcastle mindössze két pontra van lemaradva, ami viszont ennél is nagyobb problémát jelent számukra, hogy a Szarkák két meccsel kevesebbet játszottak.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.