Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Resident Evil 4 Remake: sokak szerint jobban sikerült, mint az eredeti játék

A remake parazitái ugyanis jelentős fejlődésen mentek keresztül az eredeti címhez képest.

Fotó: Capcom
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Resident Evil 4 Remake sokak szerint jobban sikerült, mint az eredeti játék, ez pedig elsősorban a paraziták fejlődésének köszönhető: A Sirus Gaming jelentése szerint a Resident Evil veteránja, Yoshiaki Hirabayashi egy interjúban elárulta, a Las Plagas vírussal fertőzött falusiak (Los Ganados) jóval veszélyesebbek, hacsak a játékosok nem teszik oda magukat.

Ellenkező esetben ugyanis a fertőzött falusiak tovább mutálódnak és igen komoly kihívás lesz a gamerek számára a kiiktatásuk. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a korábbiaknál is riasztóbban néznek ki, és ki is használják a gazdatestek intelligenciáját. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A kifejezetten nyugtalanító küllemmel rendelkező falusiak kapcsán Hirabayashi úgy fogalmazott:

„Csakúgy, mint az eredeti játékban, a bennük hagyott emberiesség nyomai és az ebből fakadó viselkedés az, ami megkülönbözteti a Los Ganadost a korábbi címek zombijától. Ijesztő voltuk forrása abban a kontrasztban rejlik, hogy még mindig valamennyire emberinek tűnnek, mégis érthetetlen dolgokat tesznek, és ez a kontraszt tükröződik az egész játékban. Nem csak esztelenül támadnak rád, hanem néha párokban vagy csoportokban dolgoznak együtt, magukhoz hívják fajtájuk többi tagját, és felveszik veled a harcot.”

A fertőzött falusiak azért is rendkívül veszélyesek, mert intelligenciájuk révén csoportosulnak, hogy elintézzék Leont, sőt: képesek rámutatni és kiabálni, hogy így figyelmeztessék a többieket Leon jelenlétére, ami jelentősen megnehezíti számára, hogy épségben megússza az igen veszélyes helyzeteket. Noha ez a mechanika már a korábban is létezett, a remake egyértelműen magasabb szintre emelte azt.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.