Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,971 $

Füstmérgezés végzett egy pécsi asszonnyal, fia már nem tudta megmenteni

A szomszéd szobában volt, amikor észlelte a nagy füstöt.

Fotó: unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem beszámolója szerint csütörtökön, a déli órákban gyullad ki egy négyemeletes társasház földszinti lakása Pécsen, a Petőfi utcában. Tizenkilenc tűzoltó öt járművel vonult ki a helyszínre.

A lépcsőházban ekkorra már sűrű füst terjengett, ahonnan három embert kellett kikísérniük. Mint kiderült, a lakásban két ember tartózkodott, egyikük életét már nem sikerül megmenteni. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

A tűz a kétszobás lakás egyik szobájában keletkezett, az ágy és annak közvetlen környezete gyulladt ki. Habár a tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat, egy nő elhunyt.

A tűz pontos okát még vizsgálják a szakemberek, ám az RTL Híradója szerint a déli órákban bekövetkezett tragédiában a nő fia még ki tudott menekülni a füsttel teli lakásból.

A Katasztrófavédelem figyelmeztetett, hogy akár egy tenyérnyi izzás is képes halálos füstmérgezést okozni, ezért a hálószobába javasolják a füstérzékelő beszerzését.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.