Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,07 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,31 Ft
Bitcoin
63,645 $

Eltűnés miatt keres a rendőrség egy 16 éves fiút

Kedd reggel veszett nyoma a fiatalembernek.

Fotó: police.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Major Benjámin József 2023. március 21-én reggel 7 óra körül egy XVII. kerületi gyermekotthonból távozott ismeretlen helyre, a rendőrök keresése eddig nem vezetett nyomra.

A 16 éves fiatalember körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú rövid barna hajú, barna szemű – számolt be róla honlapján a police.hu. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személy hollétéről, – akár névtelenségét is megőrizve – tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.