Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Eltűnt egy 14 éves kisteleki lány

Egyelőre nem találják a 14 éves lányt, aki még kiskorú, és a rendőrség jelenleg is keresi, ami kapcsán a lakossághoz fordultak segítségért.

Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Egy újabb fiatal eltűnt személyről jelentett a rendőrség, ezúttal a 14 éves Majlát Alexandra Gabriella ügyében. A 14 éves lány egy balástyai iskolából távozott ismeretlen helyre március 21-én, azóta nem adott életjelet magáról.

Majlát Alexandra Gabriella 160 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajú. Szeme szintén barna, eltűnésekor fekete magassarkú cipőt, világosszürke nadrágot és szürke pulóvert viselt – írja a police.hu. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.