Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,61 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
455,50 Ft
Bitcoin
59,486 $

Orbán Viktor kormányüléssel kezdte a reggelt

Orbán Viktor magyar miniszterelnökre ismét nagyon fontos napok várnak, a reggelt például kormányüléssel kezdte.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő az e heti uniós csúcstalálkozót előkészítő videókonferencián vesz részt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, valamint a görög, a szlovén, a szlovák és a lett miniszterelnökkel Budapesten, a Karmelita kolostorban 2023. március 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor általában rendkívül elfoglalt, és ezekben az időkben még inkább az. Nem sokkal azután, hogy a koronavírust maga mögött hagyta az ország, jöttek az újabb nem várt kihívások.

Emiatt szinte heti rendszerességgel ülésezik a kormány, általában a szerdai napon. Így tett legutóbb is, és a reggeli órákban már javában tárgyaltak, egyeztettek a legfontosabb kérdésekről a budapesti helyszínen. Soron kívül Diego Maradona gyermekei azt szeretnék, ha a legenda földi maradványai a mauzóleumban lennének

Orbánnak nincs ideje pihenni, délután újabb egyeztetések következnek, este pedig Brüsszel felé veszi az irányt. „Reggel kormányülés, délután egyeztetések, este pedig irány Brüsszel. Sűrű nap.” – írta a miniszterelnök a posztjában.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.