Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: így énekeltek Fernando Alonsónak az Aston Martinnál (videó)

Fernando Alonso hatalmas vezéregyéniség, és hamar elérte, hogy az Aston Martinnál is úgy tekintsenek rá.

Fotó: Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője ünnepel, miután harmadik lett a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíján a dzsiddai utcai versenypályán 2023. március 19-én. MTI/EPA/Pool/AP/Luca Bruno
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso a hosszú karrierje során nem mindig hozott jó döntéseket, de mivel ez egy technikai sport, nehéz jól taktikázni. Nyilván az évek során a Red Bull és a Mercedes biztos választás volt, de ez is csak később derült ki.

Sok múlik az autón, és Alonso remek példa erre, hiszen minden idők egyik legjobbja, de a versenyképes gép hiányában rendkívül nehéz helyzetbe került. Sokan bírálták, amikor kiderült, hogy ismét csapatot vált, és az Aston Martinnál folytatja tovább. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Egyelőre abszolúte őt igazolja a döntése, még akkor is, ha a Red Bull befoghatatlannak tűnik. Az Aston Martin így is sokkal többet lépett előre, mint azt bárki is várta volna, rendkívül versenyképes az autó.

A kétszeres világbajnok eddig mindkét futamon dobogóra állhatott, bár legutóbb a Szaúd-arábiai Nagydíjon elvették tőle a harmadik helyet, majd nem sokkal később visszakaphatta azt. A rajongók először rettentő dühösek voltak, ám végül boldogan térhettek nyugovóra, Alonso különösen.

Nagy volt az öröm, és az Aston Martinnál Alonsónak énekeltek, ami természetesen nagyon jól esett számára. Minden a világbajnok arcára volt írva, és noha 40 felett jár, még csak meg sem koptak a képességei.

Rendőröket öltek fegyveres támadók Oroszországban

A hatóságok szerint a fegyveres támadók is életüket vesztették.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son Dunaharasztinál

Hatalmas balesetet vettek videóra a kamerák az M0-as autóúton Dunaharaszti térségében, mintha csak akciófilmjeleneket láttunk volna.

Videón az Arsenal kapusának hihetetlen potyagólja

Az Arsenal kapusa nem volt a helyzet magaslatán, és élet egyik legnagyobb potyagólját hozta össze, hihetetlen jelene volt.