Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Csak pár felhő zavarhatja meg a napsütést szerdán

Enyhén felhős, ám jellemzően napsütéses időnk lesz szerdán, a hőmérséklet pedig akár 21 fokig is emelkedhet.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tye Doring
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden és szerdán is közepesen vagy gyengén felhős idő valószínű többórás napsütéssel.

Kedd estig az északkeleti, keleti tájakon helyenként futó zápor, egy-egy helyen esetleg zivatar is előfordulhat. Kedd estére a záporos gócok lecsengenek, ezt követően nem valószínű csapadék.

Hajnalra foltokban köd képződhet. Az északnyugati szél kedd estig még többfelé megélénkül, éjszakától már mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 16 és 21 fok között valószínű.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.