Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Csuti nagyon-nagyon szereti az új barátnőjét, hihetetlenül jól érzi magát vele

Ugyanakkor meghúztak egy határt a közösségi médiában, emiatt sem véletlen, hogy közös bejegyzést egyelőre nem osztanak meg.

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csuti pár héttel ezelőtt egy több mint fantasztikus útra ment el az új kedvesével, akiről továbbra sem tudni sokat. Az azonban köztudott, hogy a lány évekkel fiatalabb, de jól működnek együtt, ami a távoli nyaralásuk is megerősített.

A sikeres üzletember és médiaszemélyiség a TV2-nek adott interjújában, a Mokka vendégeként beszélt arról, hogy milyen boldog és felhőtlen pillanatokat élt át a kedvesével. Megjegyezte, nagyon-nagyon szereti őt, tehát igen jól alakulnak a dolgok közöttük. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

„Életem egyik legszebb és legdinamikusabb nyaralása volt a programokkal, az egész aurát, ahogyan azt az ember megéli. Nyilván egy extra volt, hogy azzal a valakivel vagyok, akire nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, akit nagyon-nagyon szeretek, akivel nagyon jó tapasztalni sok mindent.”

Az is jól látszik, hogy a közös bejegyzések egyelőre elmaradnak, csak a sztorikban láthatjuk őket együtt. Ennek is megvan az oka, ami kapcsán Csuti elárulta, mindez szándékos, mert nem akarják, hogy a bulvármédia rászálljon a témára, negatív módon.

Hozzátette, nagyon sokat tapasztalt a múltból, és próbál úgy jelen lenni a bulvárban, hogy ne forgassák ki a dolgaikat. „Hihetetlenül jól érzem magam ebben a kapcsolatban.” – folytatta Csuti, aki azt is elismerte, hogy szerelmes. „Minden tökéletes.”

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.