Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, a hét utolsó napján

Nézzük meg közelebbről, milyen időjárás vár ránk a hét utolsó napján, vasárnaő.

Fotó: Unsplash/Vesela Vaclavik
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti/várható időjárás vasárnap éjfélig: Szombaton és vasárnap is napos, fátyolfelhős idő várható csapadék nélkül, de vasárnap délutántól időszakosan vastagabb lehet a felhőzet. A délies szelet helyenként élénk lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 13 és 18 fok között valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti/időjárási helyzet Európában:

 Kontinensünk északi és nyugati tájainak időjárását alakítják az időjárási frontok, emiatt arrafelé változékony az idő, több helyen fordul elő eső, zápor. Európa nagyobb részén viszont anticiklonális hatások érvényesülnek, ezért napos, száraz idő a jellemző.

Az elmúlt napokban a Balkán-félszigeten csapadékos időt okozó mediterrán ciklon már a Földközi-tenger keleti medencéje felett jár. A Kárpát-medence időjárásában lényeges változás nem várható, vasárnap is marad a napos, száraz idő, tovább erősödik a nappali felmelegedés.

(MTI)

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.