18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Videóra vette 3 éves mostohafia haláltusáját – 15 évet kapott

A nő kegyetlenségét tetézi, hogy a gyermek autista volt, és nem volt képes beszélni. Ennek ellenére a nő nem csupán végignézte, de még videóra is vette a gyermek haláltusáját.

Fotó: Unsplash/Kenny Eliason A kép illusztráció.
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Independent jelentése szerint emberölés bűntette miatt 15 év börtönbüntetésre ítélték a 23 éves Leila Borringtont, aki videóra vette hároméves mostohafiát, ahogy a gyermek agysérülése közben haldoklik. A nő ölte meg a gyermeket: több alkalommal is ütést mért a gyermek fejére.

Kiderült, hogy négy hónappal korábban két alkalommal is megtámadta az autista kisfiút, melynek következtében a gyermek karja eltört, arcán pedig maradandó sérülések keletkeztek. A bíróságon derült fény arra, hogy a nő végig hazudott arról, hogy valójában mi történt a kis Harvey-val, akihez a mentők 2021 augusztusában érkeztek ki. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A nő csak órákkal a gyermek haláltusája után hívta ki a mentőket, miután többek között koponyasérülést okozott a mindössze 3 éves gyermeknek. Ahelyett, hogy mentőt hívott volna, szöveges üzenetekkel bombázta a gyermek apját, melyekben többek között az állt:

„Miért történik ez velem?”

A kegyetlen nőt 15 év börtönbüntetésre ítélték, a bíró pedig kiemelte, a gyilkosság „tartós erőszakos támadások” következménye lehetett, hozzátéve, hogy az SMS-ek, melyeket a gyermek apjának küldött azután, hogy eltörte a kis Harvey karját is korábban, „a fiú iránti gondoskodás és törődés megdöbbentő hiányáról” tanúskodnak.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.