Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Hat francia rendőr sérült meg egy rendőrségi akció és robbanás közben

A gyanúsított életét vesztette, míg hat rendőr megsérült egy házban történt robbanásban, miközben megpróbálták letartóztatni az időközben elhunyt személyt.

Fotó: Unsplash/ev
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legalább hat rendőr sérült meg egy házrobbanásban Franciaországban. A francia félkatonai rendőrség emberei egy házhoz szálltak ki, hogy letartóztassanak egy férfit, aki később életét vesztett egy robbanásban.

Aliier régióban történt az eset a helyi jelentések szerint, és már azt is tudni, hogy a 38 éves férfit Christophe B. néven azonosították. A gyanúsított állítólag napokon keresztül halálos fenyegetéseket küldött egy börtön- és próbaidős szolgálati tisztviselőnek. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Három rendőrnek ugyan sikerült letartóztatnia a férfit, de arra lettek figyelmesek, hogy benzinszag árad az épületből. Ekkor történt a robbanás, aminek hatására kigyulladt az épület, amiben a rendőrök tartózkodtak.

Három másik rendőr, akik bementek a házba, hogy a kollégáikat mentsék, könnyebb sérüléseket szenvedtek. A gyanúsított holttestét a tűz eloltása után találták meg, már nem lehetett megmenteni.

A Sky News azt írja, hogy három rendőr súlyosan megsérült a robbanásban. További részleteket nem közöltek az állapotukról, így azt sem tudni, hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedtek az épületben.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.