Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Halle Berry 56 évesen is rendkívül vonzó

Egy újabb világsztár, akin nemigazán fog az idő vasfoga, és sokat tesz azért, hogy jó formában legyen.

Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Halle Berry az egyik nagy kedvencünk a sztárok világából, és nemcsak a színészi játéka miatt. Többek között Bond-lány is volt, amit nem sokan mondhatnak el magukról, és láthattuk, mennyire lehengerlően mutatott a vásznon.

Huszonévesen vágott bele a színészkedésbe, pontosabban akkor vette kezdetét a profi karrierje. Az 1966-ban született sztár 1989 óta aktív, bár egy ideje már jóval kevesebb filmben szerepel, ami inkább a saját döntése. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Volt pár komolyabb kapcsolata, amik végül rendre zátonyra futottak. Ugyanakkor nem adta fel, és rátalált a harcművészetre, amiben szintén szép eredményeket tudhat magáénak, így még hitelesebb tud lenni a harcjelenetekben.

Az pedig csak hab a tortán, hogy ennyire fiatalos, hiába múlt el 56 esztendős. Már ő is közelebb jár a 60-hoz, mint az 50-hez, de Demi Moore példája is jól mutatja, hogy milyen fittek maradhatunk, idősebb korunkra is.

Berry-nek mindig is formás lábai voltak, és ez nem változott, mint azt látni fogjátok a fotókon. A fiatalos kinézete még a lábformáit is felülmúlja, ismét mindenkit lenyűgözött, akit csak lehet, mint mindig.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.