Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Hamarosan leleplezhetnek egy be nem jelentett EA-játékot!

Egy új bizonyíték került fel a netre egy be nem jelentett EA-játék kapcsán, mely arra utal, hogy ez a cím bizony létezik.

...svg content...Fotó: Unsplash/Maxim Abramov
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Game Rant jelentése szerint az EA arra készülhet, hogy a következő hónapok során valamikor leleplezze egyik még be nem jelentett játékát: legalábbis erre utal egy frissen megjelent Xbox Store-lista, mely a titokzatos cím létezésére utal.

A kaliforniai székhelyű játékóriás már tavaly nyár óta mélységes csendben van az új bejelentések terén, akkor pedig leginkább a 2023-as első negyedévi megjelenéseire, például a kritikusok által is elismert Dead Space remake-re és a Wild Heartsra koncentrált. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A legtöbb nagyobb kiadóhoz hasonlóan az EA jellemzően tavaszra és még ennél is gyakrabban inkább nyárra tartogatja a nagyobb címek bemutatóinak többségét. A Codemasters és a Criterion Games egyesülése előtti utolsó két projektje, az F1 22 és a GRID Legends is ezt a trendet követte: előbbi 2022 áprilisában debütált, míg utóbbi a 2021. júliusi EA Play Live bejelentések között szerepelt.

A Codemasters a kulcs a megoldásban

A Codemasters eredményei pedig azért is lényegesek, mert az Aggiornamenti Lumia által leleplezett, most felbukkant Xbox Store-lista alapján úgy tűnik, hogy a stúdió egy új játékot tartogathat: a nemrég kiszúrt lista ugyanis a „racing and flying” kategóriájába helyezi a még be nem jelentett játékot.

A 2022 decemberében megjelent Need for Speed Unbound folytatása azonban még túl korai lenne, a megadott kategória így tehát az F1 23-ra és a következő WRC játékra szűkíti a jelöltek listáját, melyek szintén a Codemasters projektjei.

Mivel pedig közelgő F1-játék már megkapta a hozzá tartozó Xbox Store-listát, így a WRC 23 marad a legvalószínűbb cím. A Codemasters még 2020-ban szerezte meg a WRC kizárólagos licencét, alig néhány hónappal azelőtt, hogy az EA felvásárolta volna egy 1 milliárd dolláros üzlet keretében: a licencszerződés eredeti feltételi szerint pedig a stúdió első hivatalos WRC-játékának 2023-ban kellene megjelennie. Mivel azonban ez a cím még nem került bemutatásra, logikus lenne, ha a lista a WRC 23-ra utalna.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.