Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Ügyet sem vetett a tilos vasúti jelzésre, fejbe kólintotta az idős nőt a sorompó

Egyszerre bizarr, vicces, és elszomorító az alábbi felvétel.

...svg content...Fotó: Stop Cham
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Akár nálunk is készülhetett volna a Stop Cham csatornájára felkerült videó, melyen ismét egy olyan jelenetsor látható, ami akár tragédiával is végződhetett volna. A szerencse az idős hölgy pártján állt, akinek egyetlen mozdulatra kellett volna figyelnie: megáll a piros fénysorompónál.

Ám ez nem történt meg, és sietős léptekkel a túloldalra igyekezett, annak ellenére is, hogy láthatta a fényjelzést és a sorompó megindulását is. Habár a vonat még nem jött, a sorompó gondoskodott róla, hogy a hölgy egy életre megjegyezze a baklövését. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A túloldali kar ugyanis késve indult le, és pont akkor ért fejmagasságba, amikor a nő is elhaladt alatta. A hölgy aztán levette fejjel a rudat, ám még itt is szerencséje volt, hiszen egyből felpattant és még segítsége is akadt.

Bár az előtte haladó férfi is rossz példát mutatott, legalább megállt meggyőződni arról, hogy minden rendben van. Így talán már ketten tanultak az esetből, és mint ahogy a kommentelők meg is jegyezték, oktatóvideóként kellene mutogatni a felvételt.

Nem mellesleg épp a napokban írtunk arról, hogy a gyalogosok és a járművezetők részére újfajta, valós idejű biztonsági eszközt fejlesztenek ki a vasúti átkelőknél. Kérdés, hogy aki ennyire magasról tesz a jelzésekre, azokon segítene-e egy ilyen, amúgy valóban hasznos célokat szolgáló technológiai megoldás.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.