Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

A drogügybe keveredett magyar énekesnő miatt a sztárok dílerei is lebukhatnak

Az egyik közismert zenész szerint nagyjából 3-4 olyan kör van, amelynek tagjai drogot terítenek a sztároknak, s őket mindenki ismeri, de ha valaki mégsem, könnyen meg tudja szerezni az elérhetőségüket.

Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy drogügybe keveredett egy népszerű énekesnő, akit egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállítottak kórházba a mentők. A karján mély vágások voltak, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy nagy mennyiségű kokaint fogyaszthatott.

A nevét azóta sem hozták nyilvánosságra, a kihallgatására viszont már sort kerítettek, s vélhetően ennek köszönhetően tudtak a hatóságok további négy személyt előállítani (kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt), egyikük pedig állítólag az előadó stábjának tagja. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Ezek nagyon hasznos, a nyomozást segítő információk, amelyekért cserébe a szóban forgó fiatal hölgy akár teljes büntetlenséget is kaphat (így csak elterelésen kell részt vennie és prevenciós előadásokat tartania), mivel ilyen ügyekben sosem a lefülelt fogyasztó a cél.

Hanem az a hálózat, ahonnan beszerezte a tiltott szereket, s ha fény derül ezekre a lényeges információkra, a rendőrség akár egy olyan droghálózatot tud elkapni, amelynek tagjai évek óta a sztárvilágnak terítik az árut – írta a Blikk.

Az egyik közismert zenész szerint nagyjából 3-4 olyan kör van, amelynek tagjai droggal látják el a sztárokat, s őket mindenki ismeri, de aki esetleg nem, az is könnyen meg tudja szerezni az elérhetőségüket. Gond csak akkor van, ha valaki lebukik, mert úgy mindenki mást is magával ránthat.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.