Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Nagy fogás Erzsébetvárosban, több liternyi randidrogot találtak

A BRFK tájékoztatása szerint több liternyi randidrogot találtak két férfinál az Erzsébetvárosban.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Több liternyi, randidrogként is ismert GBL-t foglaltak le a budapesti rendőrök a VII. kerületben, két férfit őrizetbe vettek – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a police.hu oldalon.

Azt írták: március 10-én reggel ütöttek rajta egy erzsébetvárosi lakáson, ahol információik szerint kábítószerrel kereskedtek. A lakásban a rendőrök több mint öt liter kábítószergyanús folyadékot találtak, amelyből a drogteszt GBL-t mutatott ki. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Gina néven is ismert szeren kívül a drog adagolásához használt üvegcséket, valamint csaknem egymillió forintot foglaltak le – tették hozzá. A rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 38 éves és egy 40 éves férfit; mindketten beismerő vallomást tettek.

A gyanúsítottak azt vallották, hogy az internetről illegálisan beszerzett anyagot maguk is rendszeresen használták, és baráti körükben értékesítették. A rendőrség közlése szerint olyan adat az eljárás során eddig nem merült fel, hogy a kábítószert más bűncselekmény elkövetéséhez használták volna. A két gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásukra – áll a közleményben.

(MTI)

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.