Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,02 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
59,366 $

Érthetetlen: saját nővérét többször is megszúrta egy 13 éves kisfiú

A fiú édesanyja még mindig nem tudja feldolgozni a történteket, miután elmondása szerint a kisfiú „általában barátságos” és soha nem látott arra utaló jeleket, hogy agresszív szándékai lennének. Főleg nem testvérével szemben.

Fotó: Unsplash/Nadia Storm
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A New York Post jelentése szerint a 42 éves Rupiah Begum még mindig értetlenül áll a dolgok előtt: ő annak a 13 éves kisfiúnak az anyja, aki vasárnap Queens-i otthonukban megszúrta és súlyosan megsebesítette nővérét. A nő azt mondja, nem érti, mi ütött az ő „általában barátságos” fiába.

Az ötgyermekes anya elárulta, halálra rémült, amikor a nyomozók megosztották vele, hogy pontosan mi is történt. A kisfiú azt mondta anyjának, hogy „valami nincs rendben” és „dühös”, ám ez nem magyarázat arra, hogy miért szúrta meg kell alkalommal saját testvérét. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

A nő megosztotta, épp munkahelyén, a McDonald’s-ban dolgozott, körülbelül öt percre családi házuktól, amikor szombat este 7 óra környékén csörgött a telefonja: a rendőrök keresték, akik közölték vele, hogy fia leszúrta lányát. A gyermekek apja nem volt a házban, ugyanis külföldre utazott vállalkozása miatt.

A rendőrség közlése szerint a fiú összeveszett nővérével, majd egy steak-késsel megszúrta. A kisfiú ezt követően maga hívta fel a 911-et, ám azt állította, hogy „valaki késsel betört a házba”. A helyszínre kiérkező rendőrök azonban elárulták, amikor megérkeztek, a lány súlyos sérülései ellenére is képes volt rámutatni testvérére, amikor arról kérdezték, ki szúrta meg.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.