Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Blikk: négy dílere is lehetett a drogos énekesnőnek

Egyre több információ lát napvilágot az ügyben, de továbbra sem hozták nyilvánosságra, ki az a bizonyos híres énekesnő.

Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Hónapokkal ezelőtt igencsak beindultak a találgatások, vajon ki lehet az a népszerű énekesnő, aki drogügybe keveredett. Október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították kórházba a mentők az énekesnőt.

Mély vágások voltak a karján, és kimutatták, hogy nagy mennyiségű kokaint fogyaszthatott. Nyomozók és drogkereső kutyák hada lepte el a helyszínt, akik további nyomok és bizonyítékok után kutattak – tudhattuk meg a Blikk cikkéből.

A lap egyenesen a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól tudta meg, hogy a fiatal énekesnőt gyanúsítottként hallgatták ki, és további személyek keveredtek az ügybe. A fiatal nőt kábítószer birtoklása vétsége miatt hallgatták ki gyanúsítottként, illetve további négy személyt azonosítottak.

Ezek a személyeket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a hatóságok. Ez azt jelenti, hogy már legalább öt szereplője van az ügynek, ugyanakkor az ismert énekesnő nevét továbbra sem hozták nyilvánosságra.

A Blikk által megkérdezett ügyvéd szerint elképzelhető, hogy az énekesnő terhelő vallomást tett a további kihallgatottakra, ezzel javítván a saját helyzetét. Kérdés, hogy milyen büntetés várhat rá és a további négy személyre az ügyben.