Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Hogy lehet ennyire dögös 54 évesen Halle Berry? Szívdöglesztő fürdőruhában a világsztár

A növelte a tétet a születésnapos a világhíres színésznő, aki 54 évesen is egészen elképesztő formát mutat. Nehéz szavakat találni rá.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Növelte a tétet a születésnapos a világhíres színésznő, aki 54 évesen is egészen elképesztő formát mutat. Nehéz szavakat találni rá.

Nemrég írhattunk a születésnapos Halle Berry-ről, aki augusztus 14-én lett 54 éves. Noha mi sem tartozunk az egészen fiatal generációhoz, kissé sokkolt bennünket, amikor rápillantottunk az amerikai színésznő születési dátumára. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ez is csak azt jelzi, hogy Berry soha nem nézett ki annyinak, mint amennyi valójában. Mintha csak hosszú évekre megállt volna nála az idő, és a legjobb esetben is csak 38-40 évesnek gondolhatnánk őt, de nem…

54 évesen is olyan formában van, amit még a 20 évesek is megirigyelhetnének, nemhogy a 30-as, a 40-es, vagy az 50-es éveiben járó hölgyek. Nyilván nem minden a külső, de ezek mind remek példák arra, hogy nincs lehetetlen.

ENNÉL ŐSZINTÉBB NEM IS LEHETETT VOLNA A MAGYAR ÉNEKESNŐ

Lehet ezt a genetikára, vagy a sztárok kényelmére fogni, ha teszünk magunkért, normálisan táplálkozunk, és közben még rendszeresen is edzünk, sokkolhatjuk a környezetünkben lévőket, és igazán boldogok lehetünk.

Nem mindenkinek számít a külső, vagy az egészen kiváló forma, így fontos megtalálni az egyensúlyt. A színésznő enyhén fogalmazva is megtalálhatta, és az évtizedek során nem sokat változott. Még ma is lehetne James Bond-lány…

Ezúttal egy vadító fekete bikiniben jelent meg a parton. Erre már tényleg nem lehet mit mondani, csak gratulálni tudunk, és reméljük, hogy még sokáig marad ebben a formában.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ez-mar-a-hihetetlen-kategoria-az-54-eves-halle-berry-feneke/

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.