Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
453,33 Ft
Bitcoin
63,421 $

Hosszas huza-vona után sor kerül az év bokszmeccsére

Létrejött a megegyezés a felek között, így minden akadály elhárult a Tyson Fury Olekszandr Uszik címegyesítő világbajnoki meccs megrendezése előtt.

Fotó: Tyson Fury brit ökölvívó, a Bokszvilágtanács, a WBC világbajnoka ünnepel, miután legyőzte az amerikai Deontay Wildert a Las Vegas-i T-Mobile Arénában tartott nehézsúlyú profi ökölvivő világbajnoki címmeccsen 2021. október 9-én. Fury ismét legyőzte Deontay Wildert és megtartotta a WBC világbajnoki övét. MTI/EPA/Etienne Laurent
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A Reuters értesülései szerint Uszik ügyvédje jelezte, rendezték az anyagi jellegű vitákat, így sor kerülhet a címegyesítő mérkőzésre, amelyet április 29-én rendeznek majd a Wembley stadionban.

Uszik jelenleg a Boksz Világszövetség, a Nemzetközi Bokszföderáció, a Boksz Világszervezet és a Nemzetközi Bokszszervezet világbajnoka is, míg Fury a Boksz Világtanács címvédőjének tarthatja magát. A szabályok szerint a meccs győztese a nehézsúly vitathatatlan bajnoka lesz, ez pedig egy olyan cím, amelyet legutóbb Lenox Lewis mondhatott el magáról, előtte pedig mindössze négyen büszkélkedhettek el vele. Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

Problémás pénzügyek

Az elmúlt hónapokban több forgatókönyvet is lehetett hallani azzal kapcsolatban, hogy miért késik a mérkőzés megrendezésének bejelentése, és ezek jellemzően mind az anyagiakról szóltak.

Végül Uszik beleegyezett abba, hogy 70:30 arányban osztozzanak a nyereségen a brit javára, ám ezzel egyidőben egy kérést is intézett ellenfeléhez, ugyanis szeretné, ha Tyson a saját részéből egymillió fontot adományozna Ukrajnának – azt egyelőre nem tudni, hogy a brit ígéretet tett-e a kérés teljesítésére.

Dobrev Klára Magyar Péter pártjának budapesti indulásáról: én ezért nagyon mérges vagyok

Elmondása szerint a Tisza Párt sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjenek el.