Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Gáspár Bea: „Bocsi attól, aki zokni nélkül hordja a cipőt”

Vannak dolgok, amikből Gáspár Bea nem akar engedni, mert így érzi magát kényelmesen, és ez most sincs másképp.

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Néha az időjárás elhiteti velünk, hogy tavasz van, majd másnap kapjuk a pofont. Sajnálatos módon igen szeszélyes az időjárás, de előbb-utóbb tartósan jó idő vár ránk, csak győzzük mindezt kivárni.

Gáspár Bea szeret csinosan öltözködni, és imádja a divatot. Remek formában van, ami több lehetőséget enged meg neki, ugyanakkor már nagyon unja a csizmás időszakot, így igencsak örült annak, hogy cipőt vehetett fel. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

„Elöljáróban annyi, hogy igen, zokniban vagyok, mert nem akarok petefészekgyulladásban elpatkolni! Ja, és így még a lábam sem töri fel még véletlenül sem!” – üzent a posztjában Gáspár Bea.

„Bocsi attól, aki zokni nélkül hordja a cipőt, én hosszú zokni párti vagyok! Ezt kénytelen voltam ideírni, mert mindenkit irritál a zokni! 50 felé megengedem magamnak a “mamás” stílust, és ennyike!”

„Az őszintét megvallva, már nagyon unom a csizmákat! Örültem, hogy végre jó idő volt tegnap és felvehettem ezt az új fekete mokaszint! A tavaszvárásban az a legjobb, hogy mindig be lehet újítani!”