Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Végre kiderült, ezért húzódik Benzema szerződéshosszabbítása

Az Aranylabdás francia veterán jövője még mindig nem dőlt el.

Helsinki, 2022. augusztus 11. Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepel gólja után a labdarúgó Európai Szuperkupában játszott Real Madrid-Eintracht Frankfurt mérkõzésen a helsinki Olimpiai Stadionban 2022. augusztus 10-én. A Bajnokok Ligájában címvédõ Real Madrid 2-0-ra nyert az Európa-liga-gyõztes Eintracht Frankfurt ellen. A spanyol klub - 2002, 2014, 2016 és 2017 után - ötödször hódította el a trófeát, ezzel utolérte az AC Milant és az FC Barcelonát az örökrangsor élén. MTI/EPA/Compic/Mauri Ratilainen
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A legtöbben úgy vélték, hogy a szenzációs tavalyi szezon után, és az Aranylabda elhódítását követően Benzema szó nélkül aláírja a szerződéshosszabbítását a Real Madridnál, ám nem így történt.

Sajtóértesülések szerint ugyanis Karim Benzema fizetésemelést kért a klubvezetéstől, és minden bizonnyal ez lehet az oka annak, hogy a vártál tovább húzódik a megállapodás a két fél között. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Benzema a második legjobban fizetett játékos a Real Madridnál, őt csak Eden Hazard előzi meg, ami azért is érdekes információ, mert a rekordösszegért igazolt Hazard évek óta csak szenved a csapatnál, és nyoma sincs annak a formának, amit annak idején a Chelsea-ben mutatott.

Ez valószínűleg elég erős alkupozíciót jelent Benzema számára, aki bár a szezon során sérülésekkel bajlódott, még úgy is nagy segítségére van a csapatnak, hogy a tavalyi teljesítményét nem tudja megközelíteni.

A tárgyalások viszont úgy néz ki megrekedtek a felek között, az pedig egyre valószínűbb, hogy a Real Madrid támadófronton kénytelen erősíteni a nyáron. Így pedig akár még úgy is a háttérbe szorulhat Benzema, ha a klubvezetés mégis rábólint a fizetésemelésre.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.