Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Soha nem kínálták ilyen olcsón a GTA 5-öt – érdemes lecsapni rá!

A Rockstar Games ikonikus címe, a Grand Theft Auto 5 jelenleg olyan áron kapható, amire korábban még soha nem volt példa.

Fotó: Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A GTA 5 még soha nem volt ilyen olcsó: a Steam jóvoltából ugyanis korlátozott ideig ugyan, de nevetségesen alacsony áron juthatunk hozzá a GTA 5-höz, ráadásul nem is csak az alapjáték került be a promócióba. A játék eredetileg 2013-ban jelent meg, ám azóta is elsöprő népszerűségnek örvend, és a gamerek a mai napig játsszák.

A Rockstar Games pedig igen hamar felismerte a helyzetet, és megannyi újrakiadással növelte a játék élethosszát, legutóbb például a PS5 és az Xbox Series X natív portjával jelent meg a cím. Mivel pedig a GTA 5 eladásai a valaha kiadott játékok élbolyába tartoznak, kijelenthetjük, hogy az emberek jelentős többsége már beszerezte és játszott is vele.

Ennek ellenére a mai napig lehetnek olyanok, akik nem akartak annyit kiadni a játékért, még a hype ellenére sem, így 10 évvel a megjelenés után most számukra is adott a lehetőség: a Steamen és az Epic Games Store-ban is jelentősen csökkentett áron elérhető a GTA 5.

A Grand Theft Auto 5: Premium Edition Steam verziója, mely az alapjátékot és a Criminal Enterprise Starter Packot tartalmazza a GTA Online-hoz, 63 százalékos kedvezménnyel kapható, így a rajongók mindössze 14,98 euróért (5735 forint) juthatnak hozzá. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mikor ér véget a Grand Theft Auto 5 Steam-akciója, de az Epic Games Store promóciója biztosan csak március 16-ig lesz elérhető, így az érdeklődőknek érdemes gyorsan cselekedniük.

Steamképernyőfotó

Más Grand Theft Auto 5 csomagok is elérhetőek kedvezményesen azok számára, akik hajlandóak egy kicsit többet fizetni: a Steam-felhasználók 19,58 euróért (7496 forint) szerezhetik be a GTA 5 egy olyan változatát, mely a Great White Shark Card Bundle-t is tartalmazza. 34,52 euróért (13 216 forint) pedig a Megalodon Shark Card Bundle-t is megkapják a GTA Online játékosok, ami rengeteg játékbeli pénzt biztosít, amit fegyverekre, ingatlanokra, járművekre és egyebekre költhetünk.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.