Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Halálos baleset az 56-os főúton: ismét egy motoros vesztette életét

Egy újabb halálos kimenetelű közúti baleset történt, melyben egy motoros életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/ Andres F. Uran
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint az 56-os főúton egy motoros és egy autó ütközött a várost elkerülő úton, ám az ütközés olyan erejű volt, hogy a motoros a helyszínen életét vesztette.

Balesetről érkezett bejelentés 2023. március 10-én 10 óra 5 perc körüli időben: az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy motoros és egy autós ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között az 56-os főúton, Szekszárd belterületén, a Nyár utca és a Pollack utca kereszteződésében. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. Kerülni a Palánki körforgalom, valamint a Damjanich utcai felüljáró, illetve a város központja felé lehet.

A rendőrség kéri, hogy mindenki fokozott óvatossággal haladjon!

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.