Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,99 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,74 Ft
Bitcoin
62,937 $

Ilyen, amikor igazán kedvesen mosolyog Nemazalány: szexi és vonzó

Halastyák Fanni ezúttal sem feledkezett meg a népes követőtáboráról, és készített számukra egy szexi, kedves képet.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Halastyák Fanni ezúttal sem feledkezett meg a népes követőtáboráról, és készített számukra egy szexi, kedves képet.

Fanni az egyik legismertebb hazai énekesnő, aki a YouTube-on vált híressé. Eleinte LIL G-vel zenélt együtt, majd külön utakon folytatták tovább a karrierjüket, de az jól látszik, hogy szólóban is megállják a helyüket. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Két nagyon más karakterről beszélhetünk, és ez nemcsak a stílusukra értendő. Nemazalány a lágyabb vonalat képviseli. A közös pont a zene mellett az, hogy rendkívül népszerűek, és sok ezer fiatal rajong értük.

NEHÉZ SZAVAKAT TALÁLNI VASVÁRI VIVIENRE

LIL G a követők számában előrébb jár, és már közel 300 ezer embert tudhat a neve mellett az Instagramon, ami egy igen komoly szám Magyarországon. Sőt, vannak más ismertebb sztárok nemzetközi szinten, akik nem tudnak hasonlót produkálni.

Nemazalány sem panaszkodhat, akit több mint 242 ezren követnek az egyik legnépszerűbb közösségi médiás platformon. Ez a felület nemcsak a kommunikáció miatt fontos. Az Instagram segítségével szponzori megállapodásokat köthetnek, és promótálhatják az új számaikat.

Halastyák Fanni egy nagyon szép lány, akiről nehéz lenne nem vonzó képeket készíteni. Legutóbb például egy rózsaszín felsőben mutatta meg a bájait egy lágy mosoly kíséretében. Rövid időn belül dőltek is a like-ok a képre.

https://www.instagram.com/p/CD6FNA6H4Fk/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/der-heni-nagy-meglepetese-kasza-tibi-furfangos-volt-a-tesla-volanja-mogott/