Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Szorcsik Viki: nagyon nehéz időszakon vagyok túl, sokan próbáltak bántani

Elmondása szerint fizikailag most épp nincs a toppon, ugyanis a sok edzés miatt kissé lesérült, ennek ellenére a hangulata nagyon jó, hiszen itt a tavasz.

Fotó: Szorcsik Viktória színművész az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA/Zih Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szorcsik Viki Instagram sztoriban válaszolt a követői kérdéseire, s ennek során azt is elárulta, úgy birkózik meg azzal, ha a sajtó hamis képest fest róla és az emberek megbélyegzik, hogy megpróbálja kizárni az életéből az ezzel kapcsolatos negatív dolgokat.

Emellett sokat segít az, hogy tudja, a családja és a barátai ismerik az igazi arcát, illetve az is, hogy tisztességesen éli az életét, ennek ellenére elismerte, hogy nem volt könnyű az élete mostanában. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

„Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, nagyon sokan próbáltak bántani, de erős vagyok és kitartó”

– írta, hozzátéve, hogy a sok edzés miatt kissé lesérült, ezért most speciális kezelésre szorul, vagyis főként a pihenésen és a regenerálódáson van a hangsúly.

Majd a színésznő hozzátette, ettől függetlenül nagyon jó a hangulata, hiszen itt a tavasz, illetve azt sem bánná, ha feltámadna a Korhatáros szerelem című sorozat, mert imádta eljátszani Szandra karakterét, a jövőbeli tervei között pedig a családalapítás is szerepel.

Illetve kiderült, hogy a beteg édesanyja már sokkal jobban van, de jól tudja, hogy nagyon vigyázniuk kell rá, a magánéletére vonatkozó kérdésekre pedig azt felelte, hogy érdekes mód mindig ez érdekli az embereket a legjobban, de ő már lezárta a Csutival való viszonyát, így nem is hiányzik neki a férfi.

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.

Jön a Real Madrid nagy meccse, nagyon közel a bajnoki cím

Hazai pályán több mint kötelező lesz hoznia a Cadiz elleni meccset a Real Madrid, amivel rendkívül közel kerülhet a bajnoki címhez.