Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,14 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
454,68 Ft
Bitcoin
59,054 $

Talpig aranyban fotózták Singh Vikit

Singh Viki testére csak nehéz szavakat találni, remek formának örvend, ami a nyári szezonig tovább élesedhet.

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Singh Viki sokak nagy kedvence, kiváló énekesnő, aki modellként is remekül teljesít a róla készült fotókon. Megállás nélkül kapja a bókokat, és azok sincsenek kevesen, akik szívesen randiznának vele, de ez nyilván nem így működik.

A kiváló hangi adottságokkal rendelkező énekesnő, aki már számtalanszor bizonyította a tehetség, egyedülállóként is boldog tud lenni. Egy ideje téma a magánélete a bulvármédiában, és sokan nem hiszik el, hogy kiegyensúlyozott odabent. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Márpedig egy nő is lehet boldog egyedülállóként, ha épp egy olyan szakaszban jár, amikor szüksége van erre. Általában ezekben az időszakokban erősödik és fejlődik a legtöbbet egy nő, kivéve, ha egy olyan férfi van mellette, aki által ez ugyancsak lehetséges.

Ez a ritka, manapság különösen, mert normál esetben az lenne az ideális, ha egymást emelnék fel. A jó kapcsolat attól is jó kapcsolat, hogy dolgozunk rajta, és mindezt természetes módon tesszük meg.

Singh Viki egy rendkívül vonzó nő, aki talpig aranyban is megmutatta a nagyon is nőies idomait. Sokan értékelték mindezt, és remekül áll neki ez a szett, ami akár szilveszterre is tökéletes választás lenne, bár az még arrébb van.

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.