Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Oláh Ibolya: 15 év után újra a képernyőn vagyok, de aztán lehet, hogy megint eltűnök

Elmondása szerint csak akkor lehet alkotni és előadni dolgokat, ha nem szerepel a médiában, hiszen a nagyon jó dolgok ilyenkor találnak rá az emberre.

Fotó: Oláh Ibolya a Nem adom el című dalt énekli A Dal 2022 televíziós show-műsor döntőjében, amelyben nyolc produkció versenyez Az Év Dala címért a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. március 12-én. MTI/Bruzák Noémi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Oláh Ibolya a Glamour.hu-nak adott interjújában több téma kapcsán is szót ejtett, ám elsőként azt árulta el, hogy a Megasztár óta azért zárja ki teljesen az életéből a nyilvánosságot, mert ez egy tudatos döntés volt, és már akkor tudta, hogy ki ő és mit szeretne.

„Nagyon-nagyon besokalltam. Tudtam, hogy én attól nem leszek jobb és nem leszek több, ha az újságok hülyeségeket írnak rólam, ha folyton rólam beszélnek” Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

– mondta.

Emellett úgy véli, csak akkor lehet alkotni és előadni dolgokat, ha nem szerepel a médiában, hiszen a nagyon jó dolgok akkor találnak rá az emberre, amikor valaki teljes mértékben kivonja magát ezekből a történetekből.

Maximálisan odateszi magát

Majd az énekesnő arra utalt, ő maga is csodálkozik rajta, hogy elvállalta a TV2 felkérését, hogy szerepeljen a Sztárban Sztár kilencedik évadában, mert nem igazán volt benne a közeljövőben szereplő terveiben, hogy ismét a tévé képernyőjén legyen.

„Azonban most közel tizenöt év után megint a képernyőn vagyok, de aztán majd lehet, hogy tizenöt évre megint eltűnök, aztán majd megint megjelenek. Nem tudom, mit hoz még az élet”

– fogalmazott, kiemelve, hogy ő nem versenyezni jött, hanem egyszerűen jól akarja magát érezni a műsorban.

Ettől függetlenül 100 százalékot akar nyújtani a szereplésével, hiszen szereti a munkáját, de azt is tudja, mikor kell kiszállni, mert jól ismeri önmagát és a határait. Majd Oláh Ibolya hangsúlyozta, amit róla elkönyveltek, egyáltalán nem igaz, mert ha olyan rossz ember lenne, akkor a tükörbe sem tudna nézni.

„Elegem volt abból, hogy itt vagyok negyvenöt éves babaként és még nekem kell magyarázkodnom. Nem fogok magyarázkodni senkinek sem”

– tette hozzá.