Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Vonzó fotósorozat készült a szuper-szexi Zsédáról

Zséda igazi sztárrá vált a hazai zeneiparban, miközben egy kortalan nőről beszélünk, aki rendkívül fotogén, imádja őt a kamera.

Fotó: Instagram/Zséda
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen különleges énekesnőink vannak Magyarországon, akik emellett nagyon érdekes személyiségek is. Nem sok ország mondhatja el ezt magáról, még azok sem feltétlen, melyek sokkal nagyobbak.

Sorra érkeznek az új sztárok, már csak a zenei tehetségkutatók miatt is. A Sztárban Sztárban például Valkusz Milán, a Valmar énekese alakította legutóbb Zsédát, és nem is akárhogyan tette ezt meg. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Nyilván sok szempontból Zséda utánozhatatlan, és Milánnak férfiként még nehezebb dolga volt. Ettől függetlenül kiváló munkát végzett, és abszolúte meghatározó karaktere a TV2 műsorának, mely ezen a hétvégén folytatódik a negyedik élő adással.

Zsédát sem unatkozik, rendezvényről rendezvényre jár, koncertezik, és remek fotók készülnek róla. Sok ezer rajongója van, akik mindig várják az új dalokat, és a róla készült tartalmakat, melyekre ugyancsak nem panaszkodhatnak.

Zséda ezúttal egy rendkívül szexi felvételt osztott meg magáról, ami mestermunka, a megvilágítás szempontjából is. Hihetetlenül jól tartja magát az énekesnő, továbbra is úgy néz ki, mint egy 30-as nő.