Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Hamarosan megkezdik a Stranger Things utolsó évadának forgatását

David Harbour közölte, júniusban kezdődik az ötödik évad forgatása.

Fotó: unsplash
Kult

Bense Róbert

Szerkesztő

Harbour, aki Jim Hoppert alakítja a Netflix sorozatában, a hétvégén Abu-Dzabiban megrendezett Middle East Film and Comic Conon osztotta meg a hírt – számolt be róla a Gamespot.

„Belekezdünk az ötödik évadba, júliusban indul a forgatás, ez lesz az utolsó szezon” – mondta Harbour, aki hozzátette, hogy rengeteget edzett, hogy jó formába kerüljön a sorozat zárására. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Több forgatási menetrend létezhet

A színész arról is beszélt, hogy mit tartogatnak karaktere számára az utolsó részek: „egy másik fickóvá tesszük őt, aki levetkőzik magáról egy fizikai, mentális, és érzelmi réteget is” – árulta el.

Noah Schnapp, aki Will Byers-t alakítja a sorozatban, korábban arról számolt be, hogy májusban kezdik a forgatást – ennek vélhetően az az oka, hogy a két színésznek külön forgatási menetrendje van.

A Stranger Things alkotói, Matt és Ross Duffer megerősítették, hogy az 5. lesz az utolsó évad. Azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy a befejező szezon mikor kerül adásba a Netflixen.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.