Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Fradi-meccsen járt Lola a barátnőjével (fotók)

A hölgyek nagyon élvezték a mérkőzést, és természetesen csinosan, trendin jelentek meg az eseményen.

Fotó: Instagram/Lola
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jó látni azt, hogy a hölgyek között is sokan vannak, akik imádják a futballt. Rengeteg női rajongója van a sportnak, nem is gondolnánk, hogy mennyi, nem beszélve azokról a nőkről, akik űzik is a sportot.

A futball olyasvalami, ami összeköti az embereket, akkor is, ha nem beszélik egymást nyelvét. A pályán valóban a játék jelenti a közös nyelvet, emiatt is lehetséges, hogy sok különböző nemzetiség játsszon ugyanazon csapatban. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A játék nyelve mindenhol ugyanazt jelenti, és Magyarországon különösen nagy a futball iránti szeretet. Ez nemcsak a válogatottra értendő, hiszen a hazai bajnokságot is sokat követik, nem beszélve a külföldi meccsekről.

A sztárok között is találhatunk nagy rajongókat, riválisokat. Curtis szíve például az Újpestért dobog, ahol egykor játszott is, míg a barátja, Csuti a Fradi sikereiért szurkol, akik ősi riválisai a liláknak.

A mindig nagyon csinos és szexi Lola legutóbb a Fradi meccsére látogatott ki, közösen a barátnőjével. Élvezték a pillanatokat, és természetesen megadták a módját az eseménynek, mindketten trendin öltöztek fel.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.