Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,20 Ft
Euró
386,39 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
66,831 $

Ettől a videótól még jobban fogod várni a Forma-1-et

A Forma-1 hivatalos szerkesztői egy remek videós anyagot raktak össze, kedvcsinálónak az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjra.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Végre eljött az a bizonyos hét, amire rajongók milliói vártak, és hamarosan minden kérdésünkre választ kaphatunk. Fernando Alonso hamar beköszönt pénteken, nagyot ment az edzésnapon az Aston Martinnal.

Sokan őket tartják a legnagyobb meglepetésnek, vagy előrelépőknek, de pár futamnak el kell telnie, hogy tisztább képet kaphassunk erről. Nem mellesleg Alonso szemkamerás felvétele is kötelező darab, és ebből lesz még pár. Soron kívül A napsütés mellett heves zivatarokra és viharos szélre is van kilátás kedden

Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy idén is a Red Bull és Max Verstappen lesznek azok, akiket le kell győzniük a riválisoknak, és nemcsak amiatt, mert aktuális bajnokként állnak rajthoz a futamokon.

A Mercedes is fejlődött, ahol még érdekesebb lesz látni, Hamilton mennyire veszi fel a versenyt Russellel, aki a jövő nagy reménysége lehet. A hétszeres világbajnok tavalyi éve messze nem úgy alakult, mint azt szerette volna, és fontos lenne, hogy legyőzze a fiatal csapattársát.

A Ferrariról sem feledkezhetünk meg, ahol főként Sainznak kell bizonyítania, mert Leclerc még mindig más szintet képvisel. Hogy mire lesz elég az idei olasz paripa, szintén kérdőjel, de a rajongók már nagyon örülnének egy egyéni címnek, amire 2007 óta nem volt példa Maranellóban.