Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Megdöbbentő előzések a magyar utakról (videó)

Nem egy ilyen előzés végződhetett volna halálos balesettel, a felvételek viszont megvannak, amik alapján a bíróság akár börtönbüntetést is kiszabhat a szabálytalankodókra.

...svg content...Fotó: YouTube/BpiAutósok
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több megdöbbentő felvétel lát napvilágot az utakról, és ez Magyarországon sincs másképp. Karácsony Gergely főpolgármester például drasztikusabb eszközökhöz nyúlna Budapesten, és jelentős mértékben csökkentené a megengedett sebességet.

Elődje, Tarlós István mindezt nem tartja jó ötletnek, hiszen a lassú tempó néha még veszélyesebb tud lenni, mint a gyorsabb. Nemcsak Budapesten, más területeken is problémát okozna a száguldozók, vagy a meggondolatlan előzők.

A BpiAutósok YouTube-csatorna csokorba szedett pár ilyen manővert, amiktől garantáltan égnek áll az ember haja. Hihetetlen, hogy az emberek mekkorát kockáztatnak az utakon, ráadásul mindezt sokszor teljesen tudatosan.

Nem egy ilyen eset végződött már halállal, és nem egyszer a vétlen sofőr veszíti életet, aki rossz helyen volt, rossz időben. Arra is számos példát találhatunk, hogy a vétkesek karcolásokkal ússzák meg, míg az ártatlanok meghalnak vagy életük végéig mozgássérültek lesznek.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.