Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,903 $

Ilyen szexi szettben bulizott közösen Sáfrány Emese és Béres Anett (videó)

A két híresség nagyon is megadta a módját a bulizásnak, láthatóan mindketten remekül érezték magukat.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Béres Anett és Sáfrány Emese jó barátnők, akik nem mellesleg nagy formában vannak. Anett egy igen nehéz időszakon esik át, mert a súlyos balesete miatt még mindig pokoli fájdalmakkal küzd, ugyanakkor mindent megtesz azért, hogy újra egészséges legyen.

A végtelenül csinos egykori ValóVilág-szereplő is szereti a divatot, és már nem egy rendkívül csinos szettet láthattunk rajta. Sáfrány Emese ugyancsak nem panaszkodhat, ráadásul édesanyaként is csúcsformában van. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Emese vonalai egyenesen lehengerlőek, és a sok munka, valamint a gyereknevelés mellett neki is szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Legutóbb együtt tette meg ezt a két híresség, akik remekül érezték magukat.

Amikor az ember jól érzi magát, kikapcsolja az agyát, és valóban csak a jó dolgokra koncentrál, megfeledkezik a gondokról. Elvégre a szórakozásnak épp ez a lényege, így semmi rossz nincs abban, ha az ember táncol egy kicsit a barátaival.

Anett és Emese is egy feltűnő, látványos szettet választott péntek estére. Ha kíváncsiak vagytok a bulis, táncos videókra, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani, és már láthatjátok is a felvételeket.