Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,215 $

Újabb aranyos fotók láttak napvilágot L.L. Juniorról és szerelméről

Nagyon boldognak tűnnek az énekesek, távol a hangos várostól, és arra sem kell számítaniuk, hogy fotósok veszik körbe őket.

...svg content...Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik idehaza nagy sztárok, rendkívül ismertek és népszerűek, igenis számolniuk kell azzal, hogy követhetik őket a sajtó részéről. Nem ritka, amikor fotósok várakoznak az utcán, és igyekeznek fotókat készíteni a hírességekről.

Általában ez akkor fordul elő, ha valakinek új párja van, ami nem mindig egészséges ebben a formában. Kulcsár Edina és G.w.M. is sokat tudna erről beszélni, akik nemrég összeházasodtak, nem sokkal a közös gyermekük születése előtt. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

Juniorról is sokat cikkeztek, mentek a találgatások, hogy vajon együtt van-e még Brenkával, aki szintén énekes. Amikor már a többség elkönyvelte, hogy vége a kapcsolatuknak, Brenka megjelent L.L. Juniornál a távoli szigeten.

Sokan örültek ennek, de természetesen voltak olyanok is, akik pikírten reagáltak a hírekre. Junior és szerelme azonban láthatóan jól érzik magukat a karibi környezetben, ahol még az idő is lassabban telik.

A rapper időközben újabb fotókat osztott meg a szerelméről és magáról, ahogyan élvezik a jó időt. Pontosan nem tudni, Brenka mikor tér haza, de valószínűleg előbb, mint Junior, aki hónapokra utazott ki.

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.