Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Tóth Gabi megható módon kívánt boldog születésnapot Tóth Verának

Tóth Gabi és Tóth Vera nagyon jó testvérek, támogatják egymást, és természetesen a köszöntés sem maradhatott el.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ritka, amikor a családban két remek énekes egymás mellett nő fel, ráadásul testvérként. Nem mindenki kapja meg ezeket a géneket, de Tóth Gabi és Tóth Vera szerencsések voltak, ami egyúttal a munkájukká is vált.

Mindketten a Megasztárban futottak be, ami azonnal megváltoztatta az életüket. Teljesen más karakterek és személyiségek, illetve a zenei stílusuk is eltérő, így már csak emiatt sem lehetnek riválisok, de amúgy sem lennének, hiszen remek a kapcsolat közöttük. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Időről időre közösen is fellépnek, amit imád a közönség. Egyedi, hogy a két testvér egymás mellett énekel, és látni rajtuk, hogy mennyire fontos számukra a zene, valamint az érzések átadása a színpadon keresztül.

Általában Gabi szerepel többet a címlapokon, és ő az, akit sokkal több támadás ér. Ugyanakkor megtanulta mindezt kezelni, és Vera szintén támogatja a testvérét, mellette áll, nemcsak a jó időszakokban.

A születésnapos Verát sorra köszöntik fel, többek között hírességek is, és természetesen Gabi sem hagyta ki a lehetőséget. „Isten éltessen gyönyörű testvérem “Egymás anyjai” Szeretlek VevaNénje’” – írta a megható posztjában az ismert és elismert énekesnő.