Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Gyuricza Dóri igazi művésznek tartja Rácz Jenőt

Nagy a szerelem Gyuricza Dóri és Rácz Jenő között, akik boldog családként élik az életüket, immáron hárman.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyuricza Dóri és Rácz Jenő évekkel ezelőtt A Konyhafőnökben látták meg egymást először. Jenő egészen a fiatal lány kieséséig várt, hogy randira hívja, majd a randit még több randevú és programok követték.

Rögtön tudták, hogy sok bennük a közös, és ez most valami más. Dóri számos csalódáson volt túl, de Jenő mindent megváltoztatott az életében, és láthattuk, hogy az akkor még frissebb kapcsolatuk ellenére mennyire jól működnek együtt a Nyerő Párosban. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Nem mellesleg rekordgyőzelmet arattak az RTL műsorában, amit azelőtt és azután sem tudtak megismételni más párosok. Az összes szavazatot behúzták a döntőben, minden korábban kiesett páros rájuk voksolt.

Jenőék élete még boldogabb a kislányuk megérkezése óta, és egyúttal nyilvánvalóan elfoglaltabb is. A közös percekről sem feledkeznek meg, és van egy dolog, amit csak Dóri kaphat meg Jenő éttermében.

Az alább látható fotók is arról tanúskodnak, hogy továbbra is nagy a harmónia Jenő és Dóri között. Pár óra leforgása alatt már közel 5 000 like érkezett a bejegyzésre a fiatal édesanya népszerű Instagram oldalán.