Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,76 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,94 Ft
Bitcoin
61,926 $

Saját stábtagja árulhatta el Galambos Lajost, aki emiatt is kerülhetett kórházba

Galambos Lajos úgy sejti, az árulás is közrejátszhatott abban, hogy végül kórházba kellett szállítani.

Fotó: Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását. MTI Fotó: Lakatos Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fűtőtűzként terjedt el a sajtóban, hogy Galambos Lajost, az ismert zenészt kórházba szállították. Nem sokkal később egy szakértő is megszólalt a betegsége kapcsán, amire sokan kíváncsiak, többek között a sztárra kiszabott börtönbüntetés miatt is.

Lajcsi a Blikk kérdésére mesélt arról, mi is történt vele pontosan, azt követően, hogy az ügyvédje nyilatkozott. „Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem.” – mesélte a zenész, akit egy távoli rokon segítette a helyszínen.

Ugyan nem akarta, hogy mentőt hívjon hozzá a rokon, végül megtette, mert megijedt. Lajcsit Tatabányára szállították, és nagyon fájó számára, hogy a fulladásos rohamok miatt határozatlan időre eltiltották a trombitálástól.

„Úgy érzem magam, mint az a kutya, aki már a földön fekszik, de még belerúgnak. Sajnos, belém is olyanok rúgnak, akikről fel se mertem volna tételezni.” – mondta sejtelmesen, és kitért arra, amikor közeli munkatársak, stábtagok árulják el, az már neki is sok.

„Valótlanságokat terjesztenek rólam a sajtóban, amivel korábban nem foglalkoztam volna, de az ellenem folyó eljárásban hatalmas károkat okozhatnak.” – folytatta a Blikknek Galambos. Végül magánnyomozó fogadott, hogy megtudja, ki szivárogtatott róla valótlan információkat.

„Amikor a nyomozás eredményeként megtudtam, hogy egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom, lelkileg padlóra kerültem.” – tette hozzá Lajcsi, aki biztos benne, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy kórházba került.