Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,31 Ft
Euró
388,05 Ft
Font
452,62 Ft
Bitcoin
63,538 $

Ördög Nóri szerint jelenleg nem ő az anyukák gyöngye

Egy rendkívül elfoglalt időszakot él meg jelenleg a karrierjében Ördög Nóri, ami miatt jelenleg nem tartja magát az anyukák gyöngyének.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ördög Nóri rengeteget dolgozott az évek során, sorra teljesítette a céljait, és emiatt is lett az egyik legjobb a szakmájában. Nemcsak a televíziózásból él, mivel a vendéglátásba is belevágott a férjével, illetve ott van a saját márkája, a különböző promóciók, hirdetések, és így tovább.

Nemrég például kiderült, hogy egy műsorban fog szerepelni Demcsák Zsuzsával, Köllő Babettel és Lékai-Kiss Ramónával. Nagy titok övezi a projektet, ám már csak a nagy négyes miatt sem fogunk csalódni. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Nóri munkával kezdte a 2023-as évet, január óta forgatja a stábbal a Séfek Séfe új évadát, ami hosszú forgatási napokat jelent, sokszor hétvégén is. Emiatt jelenleg nem tartja magát az anyukák gyöngyének, de mint mindig, minden tőle telhetőt megtesz.

„Január óta forgatjuk a Séfek Séfe legújabb évadát. Hosszú forgatási napokkal, sokszor hétvégén. Nem én vagyok most az anyukák gyöngye.” – írta az őszinte és mélyebb posztjában Nóri, aki igyekszik minden területen teljesíteni.

„Kibillen az egyensúly, és még akkor is nehéz ez az időszak, ha imádom a munkámat, megértőek és jófejek a gyerekeim, és van egy szuper apukájuk, akinek nem tudok elég hálás lenni újra és újra és újra.”

„A szünnapok is tömve mindenfélével, millió feladat, elmaradt kötelesség, ezer felé a figyelmem. Na ezért szeretek elutazni a családdal, amikor csak lehet. Mert olyankor csak mi vagyunk. Tényleg kiszakadunk, és tényleg csak egymásra figyelünk.”

„Így aztán, amikor február közepén volt 4 egybefüggő nap, amikor nem kellett kamera elé állnom, meg sem álltunk Wisláig, hogy magunkba szippantsunk egy kis telet. El nem tudom mondani, milyen jól esett.”